ONLINE WORKSHOP
MINDFULNESS 

 

Woensdag 26 augustus

ONLINE WORKSHOP
MINDFULNESS 

MAAK KENNIS MET MINDFULNESS

Woensdag 26 augustus

Voel je je alsmaar gehaast en gestresst? Probeer je alle ballen hoog te houden en is de balans in je leven vaak zoek? Zou je eigenlijk meer willen genieten van het leven, maar vind je dat op dit moment lastig? Doe dan mee met de online workshop mindfulness.

Het was fijn om in de workshop doormiddel van een aantal oefeningen zelf te ervaren wat mindfulness is. Daarnaast was het prettig om even bij mezelf stil te staan en op te merken hoe ik me voel. Iets wat ik in het dagelijks leven nog onvoldoende doe. Ook ben ik mij bewuster geworden van de manier waarop mijn gedachten dagelijks met mij aan de haal gaan. De workshop was voor mij de bevestiging dat ik door wil gaan met mindfulness en de 8-weekse mindfulnesscursus bij Tiny Tweaks ga volgen.

Bianca Verhoeven, 36 jaar

DE WORKSHOP

WAT KAN JE VERWACHTEN VAN DE WORKSHOP?

Tijdens de introductieworkshop leer ik jou wat mindfulness is en wat het voor jou kan betekenen. We doen verschillende oefeningen zodat je het direct zelf gaat ervaren. Daarnaast krijg je praktische tips hoe je meer mindfulness in je leven kan brengen en krijg je als cadeautje twee ingesproken meditaties, zodat je thuis verder kan oefenen.

Na de workshop weet jij:

 • wat mindfulness is en waar het vandaan komt
 • welke mindfulness mythes er zijn
 • waarom het lastig is om je aandacht te houden bij die dingen die er echt toe doen in je leven
 • hoe je spanning, negatieve gedachten en onrust kan doorbreken
 • hoe je meer mindfulness in je dagelijks leven kan brengen
 • wat mindfulness voor jou kan betekenen

“Ik heb de workshop als prettig en tegelijkertijd confronterend ervaren. Zo weet ik nu dat ik nog niet zo mindful ben als dat ik dacht. Het blijkt dat ik veel dingen doe op de automatische piloot waardoor ik te weinig bewust ben van al het moois in mijn leven. Verder neem ik uit de workshop mee dat alle emoties er mogen zijn, dat het heel normaal is dat je wordt afgeleid tijdens het mediteren en dat ik minder steng voor mezelf hoef te zijn.“

Loraine Lazaroms, 28 jaar

RESULTATEN

WAT KAN MINDFULNESS JE OPLEVEREN?

✓ Je kunt beter omgaan met stressvolle situaties

✓ Je leert beter voor jezelf te zorgen door je eigen grenzen in lijf en geest aan te voelen

✓ Je herkent ineffectieve denk- en gedragspatronen

✓ Je kunt bewuster keuzes maken

✓ Je ervaart meer innerlijke rust

✓ Je kunt je beter ontspannen

✓ Je hebt meer focus en concentratie

✓ Je hebt meer energie

✓ Je kunt beter omgaan met sombere gevoelens

✓ Je geniet meer van het moment

✓ Je piekert minder

✓ Je kunt beter omgaan met lichamelijke klachten

✓ Je staat meer in verbinding met jezelf en de wereld om je heen

VOOR WIE

VOOR WIE IS DEZE WORKSHOP?

De workshop is voor jou als je:

♦ wil kennismaken met mindfulness;

♦ nieuwsgierig bent naar wat mindfulness is;

♦ wil weten of mindfulness bij je past;

♦ er achter wil komen wat mindfulness je kan brengen;

♦ overweegt om de 8-weekse training te volgen.

PRAKTISCHE INFORMATIE

ALLES WAT JE WILT WETEN OVER DATUM, TIJD, LOCATIE & KOSTEN

//Datum & tijd:
Woensdag 26 augustus (19.30-21.30 uur)

//Locatie: Online via het programma ZOOM

//Investering17,95 (inclusief 2 meditaties voor thuis)

Na het kopen van je kaartje ontvang je een email met daarin de link naar de online workshop.

“Ik was al langer bekent met mindfulness. De workshop was voor mij dan ook een prettig opfrismoment en heeft mij doen inzien dat het trainen van mijn aandacht voor mij een noodzaak is. Op deze manier ben ik beter in staat om mezelf in balans te houden in een tijd vol prikkels, afleidingen en volle agenda’s. Het heeft mij dan ook gestimuleerd om verder te gaan met mindfulness.

Tijdens de workshop heerste er een ontspannen, vertrouwde en veilige sfeer. Nienke is rustig, deskundig, gastvrij en goed georganiseerd. Kortom een mindfulnesstrainer waarbij je je op je gemak voelt”

Roland Frijters, 45 jaar

VEELGESTELDE VRAGEN

ALLE VRAGEN EN ANTWOORDEN OVER HET VOLGEN VAN DE WORKSHOP

Hoe kan ik betalen?

Je kan je kaartje voor de workshop online betalen. Zo ben je direct verzekerd van een plekje bij de workshop.

Ik maak gebruik van Mollie als betalingsprovider. Hiermee kan je betalen via Ideal of Bancontact (voor België). Dit gebeurt altijd via een beveiligde verbinding.

Hoe weet ik of ik definitief ben ingeschreven?

Zodra ik je betaling heb ontvangen is je inschrijving definitief. Je krijgt van mij een mail als ik je betaling heb ontvangen (controleer ook je spambox!) Heb je wel betaalt maar geen mail ontvangen? Neem can contact met mij op.

Ik heb na betaling geen bevestigingsmail ontvangen?

Wat vervelend dat je geen bevestigingsmail hebt ontvangen. De mail kan terecht gekomen zijn in je spamfilter. Zo niet? Stuur me dan een email. Ik zoek het direct voor je uit.

Krijg ik een factuur?

Ja, zodra je je hebt aangemeld krijg je van mij een mailtje met de factuur. Hierop staat ook de BTW vermeld.

Is mindfulness zweverig?

Ten onrechte wordt mindfulness vaak gezien als een zweverige geitenwollensokken bezigheid. Zittend op een kussentje proberend om in een bepaalde zen-achtige toestand te komen of in contact te komen met een hogere waarheid met behulp van wierook, mantra’s en gebedskralen. Maar niets is minder waar! Mindfulness is juist heel erg down-to-earth.

Ten eerste gaat het de werkelijkheid niet uit de weg, maar gaat deze juist aan. Te vaak zitten we met ons hoofd in het verleden of de toekomst. Mindfulness leert om het volledig toelaten wat je denkt, voelt, ervaart of dit nu leuk is of niet. Hierdoor kom je meer in het hier en nu en loop je jezelf niet zo snel meer voorbij.

Ten tweede heeft mindfulness niets te maken met wierook, mantra’s of gebedskralen. Je hoeft er zelfs niet eens voor op een kussentje te zitten. Je kunt het prima op een stoel beoefenen. Niets zweverigs aan dus!

Is de workshop iets voor mij?

De workshop is voor jou als je:

 • wil kennismaken met mindfulness;
 • nieuwsgierig bent naar wat mindfulness is;
 • wil weten of mindfulness bij je past;
 • er achter wil komen wat mindfulness je kan brengen;
 • overweegt om de 8-weekse training te volgen.

Mocht je toch nog twijfelen maak dan gerust een afspraak met me voor een gratis vrijblijvend kennismakingsgesprek. We kunnen dan samen onderzoeken of de workshop bij je past.

Wanneer en hoe ontvang ik de 2 meditaties?

Als je deelneemt aan de workshop dan krijg je twee meditaties cadeau. Na afloop stuur ik je een mail met daarin een link naar de audiobestanden. 

STAAT JE VRAAG ER NIET BIJ? NEEM DAN GERUST CONTACT MET MIJ OP.