DOE MEE MET DE ONLINE WORKSHOP MINDFULNESS

Ontdek in de gratis online workshop hoe mindfulness meer rust, focus en energie in jouw leven brengt.

INHOUD

WAT ONTDEK JE TIJDENS DE ONLINE WORKSHOP MINDFULNESS?

Wat mindfulness wél is én wat het niet is

Waar je moet beginnen als je wilt starten met mindfulness

Hoe je mindful kunt zijn terwijl je NIET aan het mediteren bent, maar bijvoorbeeld als je aan het werk bent, met je kinderen speelt of een avondje uit bent.

Hoe je stress, negatieve gedachten, spanning en onrust kunt doorbreken

Hoe mindfulness bijdraagt aan een mentale gezondheid, waardoor je lekkerder in je vel komt te zitten

Hoe je je aandachtsspier kunt trainen voor meer focus en concentratie

Hoe je meer mindfulness in je dagelijks leven kunt brengen ZONDER uren op een meditatiekussen te zitten

gratis online workshop mindfulness

VOOR WIE IS DE MINDFULNESS WORKSHOP BEDOELD?

JE WORDT SUPERHAPPY VAN DEZE WORKSHOP ALS JE:

=

kennis wilt maken met mindfulness

=

nog niet eerder een 8-weekse training hebt gevolgd

=

op zoek bent naar mindfulness zonder poespas

=

praktisch aan de slag wilt

=

erachter wilt komen wat mindfulness voor jou kan betekenen

=

nieuwsgierig bent naar de 8-weekse online mindfulnesstraining

ZO HEBBEN ANDEREN DE ONLINE WORKSHOP ERVAREN

Ik heb de workshop als niet zweverig en leerzaam ervaren. Zo weet ik nu dat ik nog niet zo mindful ben als dat ik dacht. Het blijkt dat ik veel dingen doe op de automatische piloot waardoor ik te weinig bewust ben van al het moois in mijn leven. Ik weet nu wat ik  kan doen om meer rust in mijn hoofd te krijgen en te ontspannen.

Loraine Lazaroms

Operator bij een snoepjesfabriek

“Nienke legt je op een prettige manier uit wat mindfulness betekent en hoe je dit op een handige manier kunt toepassen in je dagelijks leven. Ik zou iedereen adviseren de gratis workshop te volgen om te ontdekken of dit iets voor je is.”

Evelien Koolen-Aarts

“De workshop heeft mij geleerd wat de betekenis van mindfulness is. In heldere zonder poespas taal geeft Nienke hier inzicht in.
Zij heeft een enorm enthousiasme om mensen te helpen in het hier en nu te komen. Grip te krijgen op jouw leven. In de workshop geeft ze uitleg op welke manieren dit kan. Wil je meer leren over gerichte aandacht geven in dit moment dan is de workshop een mooi begin hiervoor.

Dina van der Kamp

Medewerker verhuur wooncorporatie

Het was fijn om in de workshop door middel van een aantal oefeningen zelf te ervaren wat mindfulness is. Daarnaast was het prettig om even bij mezelf stil te staan en op te merken hoe ik me voel. Iets wat ik in het dagelijks leven nog onvoldoende doe. Ook ben ik mij bewuster geworden van de manier waarop mijn gedachten dagelijks met mij aan de haal gaan. De workshop was voor mij de bevestiging dat ik door wil gaan met mindfulness en de 8-weekse mindfulnesscursus bij Tiny Tweaks ga volgen.

Bianca Verhoeven

online workshop mindfulness

Direct gratis aanmelden

ONLINE WORKSHOP MINDFULNESS