Yoga & Mindfulness
One Day Retreat

EEN DAG HELMAAL VOOR JEZELF

YOGA & MINDFULNESS
ONE DAY RETREAT

EEN DAG HELEMAAL VOOR JEZELF

Ben jij steeds aan het rennen en haasten? Probeer je zoveel mogelijk uit een dag te halen, om zo min mogelijk te missen? Merk je dat je jezelf voorbij loopt, behoefte hebt aan rust of denkt: ‘dit kan anders?’
Meld je dan aan voor een One Day Retreat in Roosendaal.
 

WAT IS EEN RETREAT?

Retreat (in het Nederlands retraite) betekent letterlijk terugtrekken of afzonderen. Je stap heel bewust uit de hectiek van je dagelijks leven. Je neemt afstand van je werk, de dingen die je nog van jezelf ‘moet’ doen en alle afleidingen en prikkels waar je dagelijks mee geconfronteerd wordt.

Je checkt tijdens een retreat als het ware bij jezelf in. Hoe gaat het nu met je? Je leert luisteren naar je lichaam, uit je hoofd te komen en in het moment te zijn. Door je letterlijk even terug te trekken om te ontspannen, ontstaat er ruimte voor bewustwording en het komen tot nieuwe inzichten.

IS EEN RETREAT WAT VOOR MIJ?

Een retreat is wat voor jou als:
– je tot rust wilt komen en nieuwe energie op wilt doen
– je wilt leren hoe je meer in het moment kunt leven
– je yoga prettig vindt om te doen of wilt ontdekken wat het voor je kan betekenen
– je aandacht aan jezelf wilt besteden
– je wilt ontdekken hoe het met je gaat
– je vastgeroeste patronen wilt doorbreken
– je tot nieuwe inzichten wilt komen

 

ONE DAY RETREAT

SUMMER EDITION

De vierde editie van onze one day retreat op 31 augustus wordt een speciale Summer Edition! We gaan namelijk naar buiten, de natuur in. Het gras onder je blote voeten voelen, luisteren naar het geluid van de vogels, met je voeten in het water bungelen en genieten van elke zonnestraal. Een dag helemaal voor jou, waarin niets moet en waarbij rust, ontspanning en verbinding maken met jezelf centraal staan.  

HOE ZIET DE DAG ERUIT?

Tijdens de day retreat kan je de volgende dingen verwachten:

– Hatha yoga
– Sup Yoga (lees hier meer over Sup Yoga)
– Mindfulness oefeningen
– (stilte) wandeling
– Healty snacks & drinks en een heerlijke lunch

Mocht het weer niet meezitten dan hebben we een back-up plan. De day retreat zal dan plaatsvinden in de Studio van Yogajuf Roosendaal. De Sup Yoga zal dan worden vervangen door Yin Yoga.

 

TESTEMONIALS

ERVARINGEN VAN DEELNEMERS

“Een lange tijd heb ik geen geld uit willen geven voor mezelf, maar dat ga ik na deze dag toch vaker doen. De summer day reteat was een heerlijke dag voor mezelf. Karin en Nienke hebben een relaxte sfeer neer weten te zetten op een perfecte locatie in de natuur.”

Wieneke, 33 jaar

Deelnemer juni '19

“Het was een heerlijk ontspannen dag met een leuke groep. Op een schitterende locatie aan het water! Ook de voor lunch gedekte picknicktafel was prachtig om te zien. De leukste activiteit was voor mij de sub yoga. Mindfulness en meditatie de nuttigste. We werden als deelnemers echt in de watten gelegd door Nienke en Karin. Dat maakte de dag extra bijzonder.”

Maartje, 30 jaar

Deelnemer juni '19

PRACTISCHE INFORMATIE

ALLES WAT JE WILT WETEN OVER DATA, TIJDEN, LOCATIE & KOSTEN

//INVESTERING

Prijs is inclusief BTW. 

VOOR WIE IS DEZE DAG?

De day retreat is er voor iedereen die op zoek is naar rust, ontspanning en aandacht voor zichzelf. Stil staan bij hoe het met je gaat, verbinding maken en komen tot nieuwe inzichten.

Ervaring met yoga en mindfulness is niet nodig. Twijfel je of deze dag iets voor jou is, heb je vragen of wil je je aanmelden? Stuur dan gerust een mailtje naar ons: nienke@tinytweaks.nl

“De day retreat heeft mij doen realiseren dat ik nog beter voor mezelf moet zorgen, lief voor mezelf moet zijn en niet te veel moet piekeren.”

Sandra van Broeckhuijsen

Deelnemer februari '19

“Rust en ontspanning, dat heeft de day retreat mij gebracht. Het leek wel alsof ik een heel weekend in een hotel had doorgebracht, terwijl het eigenlijk maar een dag was. Van mij had het nog wel langer mogen duren!”

Nicolette van Kuik

Deelnemer februari '19