MINDFULNESS

ONLINE & OFFLINE

MINDFULNESS
ONLINE & OFFLINE 

Bij Tiny Tweaks kan je terecht voor verschillende mindfulnesstrainingen zowel online als offline in Roosendaal.
Lees hieronder ons aanbod. 

Van stress naar rust en ontspanning in 8 weken

Mindfulness draagt bij aan een gezonder en gelukkig leven. Door 8 weken intensief aan de slag te gaan krijg je meer inzicht in de manier waarop je met jezelf omgaat. Je wordt je bewust van je automatische patronen van denken, voelen en handelen. Op deze manier ben je in staat om niet helpende patronen te doorbreken en bewust keuzes te maken.

Geen zweverig gedoe

De mindfulnesstrainingen bij Tiny Tweaks zijn nuchter, persoonlijk en praktisch toepasbaar. Alles wat je leert is vrij van zweverig gedoe en wetenschappelijk bewezen.

Offline locatie is coronaproof

Tiny Tweaks volgt nauwlettend het nieuws rondom het coronavirus en volgt de adviezen van het RIVM op. Zo houden we op locatie 1,5 meter afstand van elkaar, we schudden geen handen, wassen we onze handen bij binnenkomst en worden materialen continu gedesinfecteerd. Mochten en nieuwe maatregelen vanuit de overheid worden genomen dat zullen de offline lessen online worden gegeven.

“In tegenstelling tot wat veel mensen schijnen te denken is de mindfulness training niet zweverig, maar juist heel wetenschappelijk onderbouwd. Ik merk dat het voor mij fijn is geweest dat Nienke tijdens de training steeds het ‘waarom’ achter dingen die we deden uitlegde. Ik kon hierdoor de weerstand die ik had ten opzichte van de meditaties beter loslaten.  Hoe vaker en langer ik mediteerde, hoe milder ik naar de oefeningen en mezelf toe werd.

Het was daarnaast fijn dat ik tijdens de training af en toe een spiegel kreeg voorgehouden. Dit had ik op momenten echt nodig. Zo ben ik er nog bewuster van geworden dat ik niet overal de beste in hoef te zijn. Ook weet ik nu dat mijn automatische stressreactie heel lijfelijk is. Ik ben nu in staat deze reactie sneller en beter te herkennen en hier adequater op te reageren. Dit levert mij veel meer rust op in stressvolle situaties.”

Jurdis, 28 jaar

Orthopedagoog

“Twijfel je om de mindfulness training bij Nienke te volgen? Ga het zeker doen! Ik heb de training ervaren als down to earth en praktisch toepasbaar. De training is niet zweverig, geen geitenwollensokken gedoe en zeker niet alleen toepasbaar als het slecht met je gaat. Het volgen van de training is juist goed voor jezelf zorgen.

Zo weet ik nu dat ik minder streng voor mezelf mag zijn. Dingen zijn oké zoals ze zijn. En als ze niet oké zijn dan heb ik een keuze in hoe ik daarmee om ga. Er bewust met aandacht van een afstandje naar kijken is soms al voldoende om het te kunnen plaatsen.”

Esmee Moonen, 38 jaar

Ergotherapeut