Wat leuk dat je er bent en dat je nieuwsgierig bent naar de chocolade meditatie.

Het klinkt misschien te goed om waar te zijn, maar meditatie en chocolade gaan goed samen. In plaats van een reep chocolade gedachtenloos op te eten, geniet je met de chocolade meditatie veel bewuster van je chocolade en creeer je een rustmomentje voor jezelf. Iets wat vaak enorm welkom is in deze drukke decembermaand.

 

KORTE INSTRUCTIE

Voor de chocolade meditatie heb je een klein stukje chocolade nodig. Dit kan het chocolaatje zijn dat je van Yogajuf Karin hebt gekregen, maar dit kan ook een ander stukje chocolade zijn. Ik kan als Choco Lover namelijk goed begrijpen als de chocolade van Karin inmiddels al op is 😉

Tijdens de meditatie breng je al je aandacht naar het eten van de chocolade. Hierbij gebruik je al je zintuigen. Wat zie je? Wat proef je? Wat hoor je? Wat ruik je? Wat voel je?
Je kunt hiervoor onderstaande audio meditatie gebruiken.

 

WIE BEN IK?

Mijn naam is Nienke en ik ben 35 jaar. Samenwonend met Paul (44), moeder van een dochter genaamd Fem (4) en een zoon Tom (1).

Het is mijn missie om mannen en vrouwen te begeleiden naar meer rust, focus en energie in hun leven, zodat zij het leven kunnen leiden dat ze graag willen.

Ik doe dit door middel van het geven van mindfulness & coaching. 

Mijn praktijk bevindt zich in de studio van Yogajuf Roosendaal & online.

 

mindfulness online

Op zoek naar meer rust, focus en energie? Word dan lid van mijn gratis besloten Facebookgroep ‘Mindfulness zonder Poespas‘. 

Deze community is bedoeld voor iedereen die dagelijks mindfuness wil toepassen in zijn of haar leven.

In de decembermaand kan je meedoen aan de decemberchallenge. Elke dag een reflectievraag om terug te blikken op 2020 en vooruitblikken op 2021. 

Zie ik je daar?