uitleg-aspect-introvert

Aspect Introvert

Beschrijving van het aspect Introvert

Iemand met een hoge mate van Introvert wordt waarschijnlijk gezien als privé en kalm, met een verlangen om hun gevoelens onder de duim te houden.

Hierdoor kunnen ze stil en serieus overkomen. Ze zullen nadenken voordat ze hun mening geven of naar ideeën handelen, vooral wanneer ze zich in een groepsomgeving bevinden. Ze zijn ingetogen en nemen een serieuze benadering van het werk. Ze produceren geweldige resultaten wanneer ze onafhankelijk kunnen werken, omdat ze vaak niet de mogelijkheid vinden om in een menigte te spreken. Het zijn luisteraars die rekening houden met de ideeën en inbreng van anderen voordat ze hun eigen mening geven.

 

De drie eigenschappen van Introvert zijn:

Observerend | Ingetogen | Persoonlijk

 

 

Overbelaste beschrijving van het aspect Introvert

Wanneer iemand zijn/haar introversie overdrijft, kan hij/zij gereserveerd en teruggetrokken lijken in groep. Deze mensen kunnen zo lang luisteren naar de standpunten van anderen dat ze er niet aan toekomen om hun eigen visie te delen met de groep. Zij vinden het moeilijk om zich open te stellen voor nieuwe mensen en kunnen somber lijken, met de neiging om te veel schriftelijk te communiceren. Ze kunnen emotieloos lijken en hun keuze om hun emoties niet te uiten, kan hen ernstig en onbenaderbaar doen overkomen.

 

De drie overbelaste eigenschappen waaruit Introvert bestaat zijn:

Koel | Teruggetrokken en afwezig | Passief

 

introvert aspect lumina spark